Videouri catolice subtitrate

 

Dumnezeu există | Creația și miracole, trecut și prezent (video – 58 minute, subtitrat)

Acest film demonstrează că teoria evoluției este doar un mit, arată dovezi despre potopul global, miracole biblice, miracole din zilele noastre, miracole euharistice, trupuri incorupte ale sfinților, Giulgiul din Torino, etc.

 

Al treilea secret de la Fatima, impostoarea sora Lucia și sfârșitul lumii (video – 152 minute, subtitrat)

Acest video extrem de important explică detaliat ce s-a întâmplat de fapt cu Biserica Catolică în ultimii cincizeci de ani în urma infamului conciliu Vatican II (1962-1965). Dovedește că ne aflăm în timpul marii apostazii prezise să aibă loc în zilele de pe urmă. Dovedește că majoritatea oamenilor care cred că sunt catolici au îmbrățișat de fapt o credință falsă, modernistă, care nu este în concordanță cu ceea ce Biserica Catolică a învățat mereu de-a lungul istoriei. Arată cum această apostazie de la Credința Catolică a fost prezisă în Scriptură, și că Biserica Catolică a fost redusă la un număr mic de catolici tradiționali.

 

Imensitatea cu care se va confrunta fiecare (video – 60 minute, subtitrat)

Unul dintre cele mai importante filme pe care oamenii ar trebui să le vadă. Vorbește despre cât de scurtă este viața, cât de repede omul e uitat după ce moare, diferitele chinuri din Iad, inclusiv lucruri revelate sfinților, și modurile de a evita Iadul. Va fi apreciat de cei care iau în serios mântuirea lor – care înțeleg adevărata înțelepciune din Matei 16:26 și modul în care cei mai mari învățători spirituali ai Bisericii privesc viața.

 

Uimitoarea și miraculoasa imagine a Sfintei Fecioare Maria din Guadalupe (video – 22 minute, subtitrat)

Acest video este despre imaginea Fecioarei de Guadalupe și descoperirile științifice despre această imagine. Este imposibil ca această imagine să fie desenată de mână omenească; se menține la 36,5 grade Celsius (temperatura normală a corpului uman); ochii reflectă diferite imagini la fel cum s-ar întâmpla în ochii vii; și multe alte lucruri importante.

 

Ioan Paul al II-lea împotriva Bisericii Catolice (video – 87 minute, subtitrat)

Unul dintre cele mai importante filme despre apostazia din zilele noastre. După primele 15 minute în care se discută despre erezie (erezia materială în comparație cu erezia formală, că au mai existat antipapi, că Biserica învață faptul că un eretic nu poate fi papă, că un eretic nu face parte din Biserica Catolică, etc. ), începe să se vorbească despre uimitoarele erezii ale lui Ioan Paul al II-lea împotriva Bisericii Catolice. Priviți apostazia lui Ioan Paul al II-lea cu toate falsele religii.

 

Avortul, muzica rock și masoneria demascate (video – 51 minute, subtitrat)

 

 

Infiltrarea comunistă și masonică în America și în Biserica Catolică (video – 83 minute, subtitrat)