Femeile, victime ale avortului?

Copil poze ecograf si dupa nastere

‘Victime ale avortului’

“…Îi aud frecvent pe cei care fac parte din mișcarea pro-viață numindu-le pe femeile care fac avort ‘victime ale avortului’, însă, mă întreb dacă această terminologie este adecvată.

Înțeleg că poate sunt situații în care femeia nu este pe deplin conștientă de răul pe care îl comite, sau prietenul ei face presiuni sau o forțează să facă avort, sau lipsește timpul adecvat de reflecție/acordul deplin, însă tot nu cred că este corect să fie numite ‘victime’, la fel cum nu este corect să numești un hoț ‘victimă a unui furt’.

În situații în care femeia știe foarte bine ceea ce face, și nimeni nu face presiuni sau o forțează (de fapt, poate chiar persistă deși alte persoane fac eforturi pentru a o opri) și continuă să repete mantra ‘corpul meu alegerea mea’, înclin să cred că este la fel de vinovată (dacă nu chiar mai mult) decât medicul/persoana care efectuează avortul. Întrebarea mea este următoarea: femeile care fac avort sunt victime ce merită simpatie și compasiune, sau persoane vinovate ce merită să fie trase la răspundere și pedepsite?”

d…

MHFM: Terminologia este cu siguranță nepotrivită. Nu sunt victime, ci persoane care au comis păcatul crimei. De fapt, în timp ce medicul care a efectuat avortul este de asemenea vinovat de un păcat oribil de crimă, vina femeii este și mai mare. Aceasta e deoarece copilul este responsabilitatea ei directă. Denumirea ‘victime ale avortului’ așa cum este aplicată femeilor care fac avort, este pur și simplu o oglindire a adorării omului de către secta novus ordo.

Nu trebuie căutate scuze pentru femeile care au fost sub presupusă presiune să facă avort, de parcă presiunea din partea familiei, ‘prietenilor’ sau cunoștințelor ar putea înlătura sau atenua vina. Nu. De fapt, femeile care au cedat unor astfel de presiuni s-au găsit în această situație tocmai pentru că au comis păcate și au ales răul (e.g., să-și aleagă un prieten păgân, să întrețină raporturi sexuale în afara căsătoriei, etc.)

Femeile care au apelat la avort nu merită simpatie sau compasiune. Trebuie să fie informate în caritate despre răul pe care l-au comis; dar și că iertarea lui Dumnezeu le este disponibilă, dacă îmbrățișează adevărata Credință, se căiesc cu adevărat, nu mai repetă păcatul și mărturisesc păcatul la spovada făcută la preot valid.

 

(Conform Centrului de calcul, statistică sanitară şi documentare din Ministerul Sănătăţii, în România între 1958-2008 au fost făcute -în clinici de stat- peste 22.100.000 de întreruperi de sarcină. România are o medie îngrozitoare de 3 avorturi/femeie.)

În timpul sarcinii, la doar șapte săptămâni după fertilizare, inima copilului tău bate de aproximativ 170 de ori pe minut.

 

Copil in pantecele mamei

Cum creste copilul tau

 

Avort prin dilatare si evacuare

Avort copil de 11 saptamani

Avort imagini

Copil macelarit avort

Copil ucis avort

Copil decapitat avort

Copil in urma avortului

Copil omorat avort

 

Alte poze ; Alt video