Despre acest site

 

Majoritatea informațiilor din BisericaCatolica.org sunt traduse de la VaticanCatholic.com Acest site este dedicat apărării și promovării Credinței Catolice, așa cum a fost învățată și definită prin învățăturile autoritare ale papilor de-a lungul istoriei. De asemenea, este dedicat demascării falsei Biserici și noii liturghii apărute după conciliul Vatican II. Acestea pretind să fie catolice deși nu sunt.

Al treilea secret de la Fatima – un rezumat al apostaziei Vatican II (subtitrat)

 

Biserica Catolică este unica Biserică adevărată întemeiată de Domnul nostru Isus Cristos pe sf. Petru (Mt. 16:18-20; In. 21:15-17). Acest lucru este dovedit de istorie, Scriptură și tradiție. Însă “Biserica” de după conciliul Vatican II este de fapt o sectă necatolică, cu noi învățături, noi practici și o nouă liturghie – care toate contrazic Credința Catolică din toate timpurile și învățăturile papilor catolici din istorie. Vatican II a fost un conciliu care a avut loc în perioada 1962-1965; acest conciliu a început o revoluție împotriva Credinței Catolice și a dat naștere la această nouă sectă necatolică. Acest site dovedește în detaliu mare că această sectă apărută după conciliul Vatican II nu este catolică, liderii ei nu sunt catolici, că roadele și învățăturile sale nu sunt sfinte, și că această sectă contrafăcută a fost prezisă în Sfânta Scriptură și în profețiile catolice să apară în zilele de pe urmă ca parte a asaltului final al Diavolului asupra omenirii. Apariția acestei secte necatolice în Roma în zilele de pe urmă constituie de fapt încă o dovadă despre autenticitatea Credinței Catolice tradiționale. Pentru o introducere mai utilă pentru materialul de pe acest site vă rugăm consultați Glosarul de termeni și principii. Se explică termeni precum “magisteriu”, indefectibilitatea Bisericii, “ecumenism”, “sedevacantism”, “papalitate”, “infailibilitate papală”, “eretic”, “antipapă”, “novus ordo”, etc. De asemenea, explică principii importante despre ceea ce Biserica Catolică învață cu privire la alte religii, că ereticii încetează să fie membri ai Bisericii, noile învățături apărute după Vatican II, etc.

INTRODUCERE PENTRU PERSOANELE NOU VENITE

Toți știu că fiecare persoană va părăsi această lume pentru totdeauna. Dar majoritatea cred că aproape toți vor ajunge în Rai. Această gândire însă, este contrară la ceea ce Domnul nostru Isus Cristos spune cu privire la soarta tristă a omenirii. În Matei 7:13 el declară că puțini ajung în Rai. Isus spune: “Intrați pe poarta strâmtă, pentru că largă este poarta și lată calea ce duce spre pieire și mulți sunt cei care intră pe ea. Dar cât de strâmtă este poarta și cât de îngustă calea care duce la viață. Și puțini sunt cei care o găsesc.” De aceea aceste informații sunt esențiale. Dacă îți pierzi sufletul etern, vei fi (în analiza finală) un eșec total și nefericit pentru totdeauna. Dumnezeu nu dorește să îți pierzi sufletul.

Dacă ești ateu sau agnostic, este recomandat să începi să vizionezi DVD-ul: Creația și Miracole (disponibil și subtitrat), și să citești cartea despre Padre Pio (engleză). Dacă ești protestant, ar trebui să citești cartea: Biblia dovedește învățăturile Bisericii Catolice (capitole traduse). Apoi, ar trebui să te uiți la restul informațiilor prezentate. Dacă ești în principal interesat de profețiile biblice, atunci este recomandat DVD-ul numit Apocalipsa explicată? – Este sfârșitul lumii? (engleză) Acest video se referă la probabila împlinire a acelor ce sunt prezise de sf. Ioan în cartea Apocalipsei.

Dacă pretinzi că ești catolic, atunci trebuie să vezi DVD-ul numit: Al treilea secret de la Fatima (subtitrat). Acest DVD extrem de important explică detaliat:

– Ce s-a întâmplat de fapt cu Biserica Catolică în ultimii cincizeci de ani în urma infamului conciliu Vatican II (1962-1965).

– Dovedește că ne aflăm în timpul Marii apostazii prezise să aibă loc în zilele de pe urmă. Dovedește că majoritatea oamenilor care cred că sunt catolici au îmbrățișat de fapt o credință falsă, modernistă, care nu este în concordanță cu ceea ce Biserica Catolică a învățat mereu de-a lungul istoriei.

– Arată cum această apostazie de la Credința Catolică a fost prezisă în Scriptură, și că Biserica Catolică a fost redusă la un număr mic de catolici tradiționali.

La aparițiile sfintei Fecioare Maria la La Salette, Franța, pe 19 septembrie 1846, Preasfânta Fecioară a prezis că într-o zi: “Roma va pierde credința și va deveni scaunul Anticristului… Biserica va fi eclipsată.” Sfânta Scriptură prezice că tocmai “în locul cel sfânt” va fi “urâciunea pustiirii” (Mt. 24:15), și o înșelăciune atât de profundă încât, dacă ar fi cu putință, chiar și cei aleși ar fi înșelați (Mt. 24:24). Noul Testament ne spune că această înșelăciune se va întâmpla în inima structurilor fizice ale Bisericii, în “templul lui Dumnezeu” (2 Tes. 2:4). Va apărea deoarece oamenii nu primesc dragostea adevărului (2 Tes. 2:10). Marea apostazie din zilele de pe urmă este atât de oribilă încât Isus spune: “Dar Fiul omului, când va veni, va găsi oare, credință pe pământ?” Persoanele nou venite cu cât vor citi mai mult cu atât vor înțelege mai bine exact ceea ce se întâmplă. Dacă adevărul contează pentru tine, vei considera cruciale aceste informații.

DVD-ul: Moartea omului și drumul spre iad (subtitrat) ar putea să îți schimbe viața. Vorbește despre cât de scurtă este viața și despre realitatea Iadului. Este cu siguranță unul dintre cele mai importante DVD-uri pe care oamenii ar trebui să le vadă.

VaticanCatholic.com este site-ul oficial al Mănăstirii catolice tradiționale Preasfânta Familie, situată în Fillmore New York S.U.A. Site-ul este operat în limba engleză. Pentru cei care vorbesc limba engleză este foarte recomandat să folosească site-ul, deoarece conține o mai mare varietate de informații.

Site-ul în limba română este momentan în construcție. E-mail: credintacatolica@gmail.com

Glosar de termeni și principii Acest glosar conține definiții importante ale unor termeni și principii cheie despre Credința Catolică (despre “Biserica” de după Vatican II, despre cum Biserica Catolică privește religiile necatolice, etc.) pe care oamenii ar trebui să le vadă.

ALTE RESURSE

Introducere În afara Bisericii Catolice nu este mântuire

Majoritatea informațiilor documentate pe site sunt cuprinse și în aceste cărți

Papa Pius al IX-lea, Conciliul Vatican I, Profesiune de credință

Citiți mai multe despre comunitatea benedictină de la Mănăstirea Preasfânta Familie aici (în curs de traducere)

Donații

Alte limbi:

Engleză (principal):  http://www.VaticanCatholic.com

Spaniolă:  http://www.VaticanoCatolico.com

Portugheză:  http://www.IgrejaCatolica.pt

Italiană:  http://www.VaticanoCattolico.com