Copil cu defect cardiac fatal, ținut în viață în mod miraculos până la botez (Forum)

 

copil tinut in viata pana la botez

Dragi frați: Eu și soțul meu cunoaștem și suntem de acord cu informațiile pe care le-ați furnizat și aș vrea să vă mulțumesc pentru că faceți disponibile adevărurile despre ceea Biserica Catolică învață și predică cu adevărat, în special cu privire la botez. În toamna anului trecut, am rămas însărcinată pentru a unsprezecea oară. La scurt timp după descoperirea sarcinii am început să sângerez puternic. Am crezut că am pierdut copilul, dar m-am înșelat. Știind cât de important este botezul, am început să ofer rozariul nostru zilnic pentru intenția ca Dumnezeu să permită copilului meu să trăiască suficient de mult pentru a fi născut și botezat. 

La scurt timp după aceea, sângerările și crampele s-au oprit și m-am gândit că noul nostru copil creștea și se dezvolta normal. La începutul lui aprilie, am aflat că copilul nostru avea un defect cardiac fatal. Inima lui s-a mărit atât de mult încât nu mai era loc pentru ca plămânii să se dezvolte normal. Am reînnoit cererea, de data aceasta invocându-L pe Isus, Maria, precum și Iosif, cerând ca Dumnezeu să permită copilului meu să se nască viu pentru ca să poată avea șansa de a fi botezat. Rugăciunile noastre au fost ascultate la sfârșitul săptămânii trecute, iar noul nostru fiu, Matthew George Roy, s-a născut în dimineața zilei de 10 mai. Soțul meu l-a botezat urgent, și imediat după botez, asistenta mi-a spus că inima copilului a încetat să mai bată. Privindu-l pe fiul nostru, știind cât de bolnavă era inima lui și că practic nu avea țesut pulmonar cu care să respire, a fost un miracol că nu a murit înainte de a se naște. Atât medicul cât și asistenta mi-au spus că inima copilului bătea în momentul botezului. Dumnezeu l-a ținut în viață până când să poată fi botezat, apoi l-a luat la cer. Vă rugăm să nu vă opriți din a-i învăța și a spune oamenilor despre importanța colosală a botezului cu apă, căci dacă doar dorința ar fi suficientă pentru a obține viața veșnică, Dumnezeu l-ar fi luat pe fiul nostru iarna trecută.

Materialele pe care le puneți la dispoziție sunt o schimbare binevenită față de gunoaiele care sunt întâlnite în mod obișnuit la radio, tv și calculator. Aștept cu nerăbdare să ascult viitoarele videouri și înregistrări, precum și cele din trecut.

Dumnezeu să vă binecuvânteze acum și întotdeauna.
Brenda Roy